Organisatie

De organisatie van de Wereldspelen bestaat uit een enthousiast team van gelouterde Scouts die zich het hele jaar door bezighouden met het voorbereiden van het kamp. Daarbij zijn er talloze vrijwilligers die zich flink inzetten voor het weekend, zonder deze vrijwilligers zou dit kamp niet mogelijk zijn.

Hieronder kunnen jullie ons een beetje leren kennen. Natuurlijk hopen we in april kennis met jullie te kunnen maken, we zien jullie graag in Tiel!
Het organisatieteam is samengesteld uit actieve kaderleden/vrijwilligers van Scouting Phoenix Tiel. Het team voor 2020 bestaat uit:

Daisy Verbrugge
Daisy draait sinds een aantal jaar mee in de commissie, maar heeft achter de schermen al veel langer veel voor het weekend betekend. Ze gaat zich bezighouden met onder andere de pouleindeling en de puntentellingen en zorgt daarnaast voor de verwerking van de honderden foto's die gedurende het weekend verzameld gaan worden. Ook zal ze het voortouw nemen in het bedenken van de nodige aankleding zodat de deelnemers zich echt in Spanje wanen.

Evelien van Winden
Evelien zal aan de slag gaan met een groot deel van het thema voor het weekend. Zo zal ze het themaverhaal opzetten en de thematische opening vorm geven, iets dat met de dosis creativiteit van haar geen enkel probleem zal zijn. Tijdens het weekend zal Evelien veel op het podium te vinden zijn om ervoor te zorgen dat jullie van alles op de hoogte zijn. 

Erik Jansen
Erik is ook dit jaar weer de voorzitter van de commissie en zorgt ervoor dat we allemaal de neuzen dezelfde kant op hebben om ook in 2020 weer een top weekend neer te kunnen zetten. Hij verzorgt de benodigde vergunningen, regelt EHBO en is verantwoordelijk voor de verschillende veiligheidsplannen. Daarnaast zorgt zijn technisch inzicht ervoor dat iedereen weet wanneer wat opgebouwd of afgebroken moet worden en dat alle stroom, licht en geluid voorzieningen tip top in orde zijn tijdens het weekend.

Melissa Droog
Melissa verzorgt de financiële zaken van de Wereldspelen, ze verstuurd de facturen en houdt in de gaten of de gelden ook binnenkomen. Daarnaast verzorgt Melissa de planning en zal ze erop toezien dat deze door de andere commissieleden wordt nageleefd. Samen met het regelen en indelen van de vele tientallen vrijwilligers is ze een belangrijke spil in het succes van het totale weekend.

Steffan Droog
Steffan doet er alles aan om de Wereldspelen overal te promoten om er zo weer voor te zorgen dat we ook in 2020 een goed bezochte editie hebben. Mis je nog promotiemateriaal of weet je nog een goede plek waar hij de Wereldspelen kan promoten laat het hem dan weten! Daarnaast beheert hij de website en zal hij er gedurende het weekend voor zorgen dat alle vrijwilligers weten wat er moet gebeuren en dat de verschillende speelvelden telkens optijd klaar zijn voor de spelrondes.

Wim Jansen
Wim zorgt er tijdens het weekend voor dat iedereen met gevulde buikjes over het terrein loopt. Het avondeten en de bar-versnaperingen worden door Wim ingekocht en hij zorgt dat iedereen met een blij gezicht over het terrein loopt. Ook regelt Wim sponsoren, die wij hard nodig hebben om de Wereldspelen te kunnen organiseren.